Foto: EPA/DAVE HUNT
Boris Beker

Boris Beker smatra da je Rafael Nadal imao najviše koristi od toga što Novak Đoković ne igra u Melburnu.

Nemac je komentarišući zbivanja u završnici turnira rekao kako se Špancu ukazuje velika prilika da povede u GOAT trci, po broju osvojenih slemova.

– Nema dileme da je deportacija Novaka Đokovića iz Australije potpuno poremetila grend slem. Rafael Nadal je neko ko je najviše profitirao od te situacije. Sa Noletom u žrebu, on bi imao daleko manje šanse da podigne trofej – smatra Beker.

Ipak, trostruki šampion Vimbldona je pohvalio tenisera iz Manakora za igru u preteklom delu turnira.

– Rafa nam je još jednom pokazao koliko savršeno ume da se postavi tokom dve nedelje. Bio je uravnotežen kada je situacija to zahtevala, dok su njegovi protivnici osećali pritisak. Njegov izbor da igra turnir 250 bila je pametan potez. To mu je posle duge pauze bilo potrebno – zaključio je Beker.

1 COMMENT

  1. Nadam se da nisi u utoj ekipi Nadala koja je radila na tome da skloni Djokovica da bi osvojijo na silu taj oteti pehar. koliko vidim nadalova igra je silovanje tenisa u kojem mu vi ekipa Nadala pomazete svim silama da nekako osvoji otaj iscenirani trofej:Dali ste toliko zli ili ste toliko pogani da iskvarite ugled sporta i tenisa.Nadal ako ima boga i morala nebi trebo da osvoji taj pehar.Ima momaka koji daleko bolje igraju tenis od Nadala jedan od njih ce podici taj pehar Nadam se da ima na zapadu jos dobrih ljudi i demokratije da se ova Mafija skloni da ne prave jade u svijetu da nam BOG BUDE NA POMOCI SVJEROM U BOGA DA NAS SPASI OD OVOGA ZLA

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here