Asocijacija za promociju srpske hrane uz podršku USAID Projekta za konkurentunu privredu, na konferenciji za medije u Privrednoj komori Srbije, najaviće Drugi međunarodni sajam visokokvalitetne hrane – Belgrade Food Show, koji će biti održan 10. i 11. oktobra 2019. godine u Belexpocentru.

Sajam u Beogradu ponovo će okupiti najbolje srpske i regionalne proizvođače hrane visoke vrednosti, pružiti im priliku da predstave svoje proizvode, da se sretnu sa potencijalnim domaćim i međunarodnim kupcima, ali i da saznaju sve o najvažnijim svetskim trendovima prehrambene industrije, kao i o načinima za unapređenje svog poslovanja od najboljih domaćih i svetskih stručnjaka iz ove industrije.

Glavni cilj događaja je da podrži bolje pozicioniranje Srbije kao lidera u regionu jugoistočne Evrope u ovoj industriji.

Veljko Jovanović, sekretar Udruženja za prehrambenu industriju Privredne komore Srbije, na konferenciji za medije govoriće o važnosti i doprinosu događaja za napredak srpskih proizvođača.

Predstavnik Asocijacije za promociju srpske hrane, Miloš Pejčinović, predstaviće rad Asocijacije i organizaciju sajma u Beogradu.

Aleksandar Pavlović, direktor USAID Projekta za konkurentnu privredu, obrazložiće podršku ovakvoj inicijativi drugu godinu zaredom i značaj za domaću prehrambenu industriju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here