Iako je novi trener Crvene zvezde Dejan Stanković zatražio od čelnika kluba da zadrže El Ferdu Bena, kojeg vidi kao sastavni deo tima za nastavak sezone, moguće je da fudbaler napusti klub.

Kako prenosi Telegraf.rs, dve strane došle su u “raskorak”, a i sam Mrkela je potvrdio da je problem nastao oko plate i novca.

– Sa Benom dugo razgovaramo. Ben traži veću platu od one koju mu je Zvezda ponudila. Nastavićemo razgovore, on je ostavio utisak i kao igrač i kao čovek. I on želi da ostane. A što se mene tiče, voleo bih da ostane do kraja karijere – rekao je Mrkela.

Prema pisanju Telegrafa, zapelo je u pregovorima između Zvezde i Bena, jer je igrač do sada imao platu od 480.000 evra godišnje i Zvezda je odlučila da mu ponudi novi ugovor na dve i po godine gde će po sezoni zarađivati 600.000 evra.

On bi tako postao najplaćeniji igrač Zvezde, ali, Ben je tražio 700.000 evra po sezoni i to je taj raskorak do 100.000 koji stvara problem.

Da podsetimo, Ben je došao iz Panioniosa za pola miliona evra i sa ta dva gola protiv Salcburga direktno je doneo 15 miliona u klub iz Ljutice Bogdana. Na 77 mečeva u svim takmičenjima tresao je mrežu 42 puta i zabeležio je 18 asistencija.

 

 

 

 

 

 

 

 

1 COMMENT

  1. Pa za njega nema a za razne koji su dolazili i odlazili ima da ih ne pominjem.
    Tražiću ako ga oteras i mi ćemo tebe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here