Promo/Braca Nadeždić

U okviru koncertne turneje benda „Artan Lili”, kojom obeležavaju deceniju rada i uspeha na muzičkoj sceni, u petak, 5. maja biće održan koncert u Beču (klub Replugged -Lerchenfelderstraße 23), a sutradan, u subotu, 6. maja – grupa će nastupiti u Frankfurtu (Musiklokal Südbahnhof- Hedderichstraße 5).

Bojan Slačala, frontmen benda “Artan Lili”:

– Izuzetno se radujemo što ćemo ovim koncertima prvi put izaći i pred publiku van granica regiona Balkana i jedva čekamo da stanemo na bine u ova dva grada. Bečki koncert inicirali su agilni predstavnici “Srpskog centra” (Serbishe centrum) koji je vrlo uticajna platforma za promociju srpskog kulturnog stvaralaštva. Koncert u Frankfurtu, održaćemo u saradnji sa udruženjem “Kontrapunkt“, koji za sebe kažu da su “grupa entuzijasta, okupljenih oko ideje da spoje kulturu zemlje u kojoj žive i kulturu zemlje iz koje potiču.

– Pre nas, na koncertu u Frankfurtu, nastupiće grupa “Yugostones” i očekujemo da će to biti vrlo zanmljivo iskustvo a sigurni smo da će atmosfera biti fantastična, verovatno će biti i izuzetno emotivno… Nadamo se da će naši ljudi doći u velikom broju, da ćemo se svi dobro zabaviti a kao i uvek – bend “Artan Lili” je spreman da i ovoga puta “ostavi srce na terenu”.

Vidimo se!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here