Tanjug/AP
Analena Berbok

Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok rekla je danas je danas u Briselu da Berlin doprinosi jačanju zajedničke bezbednosti regionu Zapadnog Balkana slanjem dodatnih 150 vojnika u Kfor.

“NATO i EU tesno sarađuju na Balkanu. Doprinose bezbednosti kroz misiju Althea u Bosni i Hercegovini i Kfor na Kosovu. Nemačka osnažuje zajedničku bezbednost time što će za Kforu staviti na raspolaganje 150 vojnika”, rekla je Berbok u Briselu nakon sastanka ministara spoljnih poslova NATO-a u Briselu.

5 COMMENTS

  1. Nemačka je puno puta želela da nas pokori,za uzvrat su nam za jednog ranjenog ubijali 50 civila za ubijenog 100 civila pa pride streljanje đaka u Kragujevcu.Zar može bolje da nas nagradi.Smrdi im svaka stopa.Posle Rusa Srbi su najomrženiji narod za njihove političare .Daleko im lepa kuća.

  2. Osvedočeni anti srbin !
    Da vam posaljemo mi nekoliko nasih da se pobrinu za vasu bezbednost!!
    Klosari evropski !!!

  3. Kada AfD dođe na vlast, možda će se obistiniti ove reči Berbokove…tada će verovatno ona biti u nekom zatvoru u Nemačkoj zbog izdaje nacionalnih interesa, koja je uvela Nemačku u recesiju..

  4. Jel mi mislimo da mozemo i imamo pravo da protjeramo 90%stanovnistva Kosova i Metohije zato sto oni nece da budu sa nama u Zajednickoj Drzavi koja bi se zvala Srbija.To znaci da bi na Kosovu i Metohiji ostalo oko 10% stanovnistva.To svijet nece nikada dozvoliti pa ni Rusija koja eto prica ono sto mi volimo da cujemo ,a to je kako je Kosovo i Metohija dio Srbije.Mi kao narod nestajemo i u Srbiji,a ko nam je tu kriv.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here