Kosovo online

Predsednik Matice Albanaca Srbije Demo Beriša navodi da dolazak Metjua Palmera i Miroslava Lajčaka vidi zapravo kao nekoga koji donose “nagradu” albanskim političarima na Кosovu.

– Imali smo priliku da vidimo da američka administracija na čelu sa Bajdenom već u budžetu predviđa nova sredstva od 200 miliona dolara za finansiranje svih struktura i ekonomije na КiM. Prištinu nagrađuju, a na Beograd će biti izvršen pritisak i to veliki i kažnjavaju ga – rekao je Beriša.

S druge strane, generalni sekretar Narodne skupštine Veljko Odalović, komentarišući dolazak dva visoka zvaničnika (Palmera i Lajčaka) u Prištinu i njihovo ubeđivanje Кurtija da nastavi dijalog, kaže da to govori o neozbiljnosti međunarodne zajednice i dodaje da ne zna sa kim oni razgovaraju na tu temu.

– Oni su neko ko nosi punu odgovornost za ono što se desilo na КiM i za stvaranje jedne “kvazi države” i ovo što sada imamo je ili njihova nespremnost da primoraju Prištinu da nastavi dijalog ili imaju neke druge skrivene planove – rekao je Odalović.

2 COMMENTS

  1. hahahahaha ljudi pa ovi su totalno u panici 5 min dolaze neke nove histericne glyposti.
    Samo lagano ….

  2. Da vas nagrade za ZSO i za nepostovanje vosingtonskog sporazuma? Ajde sto ovi laju li laju a nasi samo cute li cute.

    • Demo Beriša je državljanin Srbije i priča realno i u korist Srbije, za razliku od vas što čitate samo naslove i lupetate!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here