Besplatno u bioskop! Vodimo vas na premijeru filma “Mali Budo” u Beču

0

Za premijeru ovog filma u Beču, čitaoce “Vesti“ i posetioce Vesti-online čekaju 3×2 besplatne ulaznice – najbrži čitaoci “Vesti”, koji se jave putem mejla austrija@vesti.de, mogu da osvoje po 2 karte za premijeru ovog filma, koji je imao rekordnu gledanost u otadžbini.

Arhiva
 

Pripremite se na smeh do suza koji vas očekuje uz film “Mali Budo”, koji je doživeo neverovatan uspeh i proglašen za komediju godine. Radnja filma: sin podgoričkog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog osamnaestogodišnjaka sa srpskom prestonicom.

Glavne su uloge poverene Petru Strugaru i Sergeju Trifunoviću. U filmu, između ostalih, igraju Petar Božović, Tihomir Stanić i drugi.

Prodaja ulaznica za premijeru se vrši na blagajni bioskopa ili On-line prodaja ulaznica na zvaničnom sajtu UCI Millennium City. Više informacija  možete dobiti na broju telefona 0699 1 9999 577.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here