Biće svega da se dostojno proslavi

0

Zahvalan dobrotvorima: Ranko Majstorović
 

Reporteri "Vesti" pobrinuli su se da ovi prilozi stignu što pre, pošto se Majstorovićima bliži slava, Markovdan, 8. maja. Tako će ovaj novac biti utrošen za pripremu slavske trpeze u čast ovom svecu.

 

– Slavsku pečenicu sam već kupio, ali sam ostao dužan više od pola para, pa ću, čim pre, vratiti dug. Preostali deo novca će otići za najpotrebnije namirnice. Da nije dobrih

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

ljudi, mogao bih samo da pripremim slavski kolač i sveću, a ovako uz njihovu pomoć, trpeza će biti pristojna. Samim tim, nemam razloga da se postidim ni rodbine, ni komšija, ni prijatelja i moći ću sve da ih sa zadovoljstvom počastim – kaže Ranko i dodaje:

 

– Zato je moja zahvalnost tim divnim ljudima iz Nemačke i Australijhe prevelika. Želim od srca da i oni sa svojim porodicama prožive dugo u zdravlju, sreći i berićetu. Bog će ih blagosloviti što gledaju sirotinju.

Radostan je Ranko i zbog svog unuka Marka, što će uz starije goste i on moći da pozove drugare na slavu i posluži ih.

– Šta ću… Volim da ugodim unuku. Za njega živim i molim Boga da me ne uzima dok ne završi školu, da pomognem i njemu i mojoj bolesnoj kćerki – rekao je Ranko na rastanku.
 

Uskoro i u Vranju

Redovni mesečni prilog anonimnog donatora iz Minhena od 55 evra na putu je i do 38-godišnjeg Dejana Miloševića iz Vranja, obolelog od vijetnamskog sindroma i dijabetesa. Kako su ovaj nesrećni mladić i njegova majka Vesna i na šta će novčanu pomoć utrošiti, njihov dobročinitelj će moći da pročita u jednom od narednih izdanja našeg lista.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here