ATA images
Miloš Biković

Glumac Miloš Biković je odlučio da pauzu između napornih snimanja iskoristi da sa devojkom Ivanom Malić ode na luksuzno putovanje, za koje nije žalio novac.

Miloš Biković iskeširao je 13.000 evra za letovanje na Maldivima. Popularni glumac je prošle nedelje sa svojom devojkom Ivanom Malić otputovao na ovo ostrvo u Indijskom okeanu, gde su odseli u jednom od najskupljih rizorta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

– Poslednjih meseci Miloš ne štedi kada su putovanja na daleke destinacije u pitanju, pa su on i Ivana, posle Balija, gde su bili početkom avgusta, sada otputovali na Maldive. Biković je izabrao jedan od najluksuznijih delova ovog raja na zemlji. Oni su odseli na maldivskom mini-ostrvu Milaidhu, na kojem se nalaze izuzetno luksuzne kućice. Za devet noćenja, koliko će njih dvoje boraviti tamo, glumac je morao da iskešira 11.700 evra – priča izvor blizak ovom paru i dodaje da je veliki novac morao da potroši i na avionske karte:

– Povratna karta od Beograda do Maldiva je oko 650 evra, što znači da ga je putovanje dodatno koštalo još 1.300 evra za dve avionske karte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Sagovornik tvrdi da su dobro prošli jer su, u zavisnosti od doba godine, cene u ovom rizortu mnogo više.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here