Tanjug
Karl Bilt

U Bosni i Hercegovini se vodi nova politička igra kokošaka čiji je ishod daleko od izvesnog, rekao je Karl Bilt, bivši visoki predstavnik u BiH.

On je na svom Tviteru napisao da će zemlja na kraju morati sama da se pomiri sa svojim podeljenim stavovima i postigne kompromis.

“Evropska unija i SAD striktno će čuvati teritorijalni integritet – baš kao i Srbija i Hrvatska”, naveo je Bilt, prenosi Banjaluka.net.

5 COMMENTS

  1. Ти у име Србије немаш шта да говориш,
    РЕПУБЛИКА СРБСКА је непожељна у сарајеву ,
    НАМА НАШЕ
    ЊИМА ЊИХОВО
    МИРНА БОСНА
    🇷🇸☦️🇷🇸

    По вама сви имају право на националне државе , САМО СРБИ ТО ПРАВО НЕМАЈУ
    НЕЋЕ ДА МОЖЕ
    ЋЕРАЋЕМО СЕ ДО СУДЊЕГ ДАНА

  2. Džaba se sada svi trudili… Vozovi su krenuli…
    Rat je neizbežan… Evropa je na ivici ambisa…!!!

  3. Srbija će čuvati teritorijalni integritet BiH ukoliko svi drugi čuvaju njen teritorijalni integritet – princip je isti za sve !!!

    • BiH je bila dio NDH nikada dio Srbije.Dodik i njegovo Snsd-e se vise bori za interese Hrvata nego Srba.Dodikov Snsd-e su Novi partizani koji ce da se bore protiv Srba u BiH pa cak i protiv Srbije.Niko se ne seca da je Dodik govorio da je bolje da budemo Entitet u BiH nego periferija Srbije.Mnogi Srbi imaju problema sa pamcenjem i zbog toga uvijek budemo najvece zrtve.Istorija nam se ponavlja i Bravar je uvijek medju nama.

      • Srpski narod je jedan, što znči da će Srbija podržati Republiku Srpsku nastalu medjunarodnim mirovnim sporazumom u Dejtonu, bez obzira ko je na vlasti !!! Srbi, Muslimani i Hrvati žive u miru u BiH i obični ljudi ne planiraju nikakav rat – tako da su te ratno huškačke priče prevazidjene !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here