ATAImages
Oliver Dragojević (Foto: Arhiva)

Prisećajući se mladosti, te vremena pre njene velike ljubavi sa sada pokojnim Oliverom Dragojevićem, pevačeva udovica Vesna ispričala je u jednom radio šouu i kako ju je on pratio po Stradunu, pošto mu je zapala za oko.

Onda, on je već imao devojku, ali očito za to nije mnogo mario. Gotovo da je bilo – ili Vesna ili nijedna.

– Bila je jedna Jelena, ja je znam! On je svaki dan menjao te ženske. On s njom pod ruku, a ide za mnom. A to je trajalo sigurno desetak dana. I jedan dan, sedi on u gradskoj kafani s ovim jednim redikulom i kaže mi: “Šinjorina, vi ste meni nešto poznati” A kažem ja njemu: “Znaš me, jer si mi iza leđa već deset dana” – prepričavala je ona kod Giuliana u njegovom večernjem šouu na “Radio Dalmaciji”, pa je potom dodala kako je on bio “izgubljen slučaj, te da ga je jedno vreme i izdržavala”.

“Bio je sponzoruša!”

– On je bio izgubljen slučaj. U dva sata ujutro me je zvao nakon koncerta u Trebinju da će taksijem da dođe po mene, zvoni kućni telefon u hodniku, probudila sam celu kuću, a ja radim ujutro u šest u bolnici – rekla je, ali se ni tu nije zaustavljala.

– On je bio sponzoruša, ja sam ga izdržavala, moji su digli kredite da uredimo stan… Kad smo se venčali, nas je jedanaestoro živelo osam godina u istom stanu. Ujutro se svi razbeže, ostanemo ja i svekrva. A svekrva je imala godina kao ja sad. Ali je ona meni, po mom doživljaju, bila toliko stara, da sam ja očekivala svaki dan da će ona umreti. Ona bi govorila: “Ajme ovo, ajme ono, ja ću umreti…” – kazala je Vesna ovom prilikom, prenosi “Slobodna Dalmacija”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here