PRINTSCREEN
Sava Radović

Sava Radović bio je učesnik prve sezone prvog rijaliti programa u Srbiji “Velikog brata”. Daleke 2007. godine bio je miljenik ženskog dela publike, a u prilog njegovom šarmu ide i to što je uspeo da zavede voditeljku tog formata Irinu Vukotić, sa kojom je ubrzo stupio i u brak i dobio ćerku.

Od Radovićevog učešća u “Velikom bratu” prošlo je čak 15 godina, a iznenađujuće je da se od tada gotovo uopšte nije promenio, pa je atraktivan stas zadržao i danas. Osim po tome što je bio veliki zavodnik, publika rijalitija pamti ga i kao velikog provokatora, ali i luckastog i opuštenog učesnika koji je brzo dobio simpatije svih.

Inače, pre učešća u domaćem “Velikom bratu”, Radović se u istom formatu oprobao i u Nemačkoj, gde je živeo. Tada je rekao da mu mnogo više leži srpski rijaliti, jer mu je temperament ljudi, ponašanje i jezik poznat i da je interesantnije. Tu je uspeo i da se zaljubi i otpočne vezu sa Draganom Vranješ, koja nije dugo opstala.

Radović je javnosti poznat po vezama sa nekoliko žena sa javne scene, ali najupečatljivija i najpropraćenija u javnosti je ljubav sa Irinom, koja je krunisana brakom. Oni su se venčali ubrzo nakon njegovog izlaska, u avgustu 2007. godine, kada su održali intimno venčanje u Nemačkoj. Mnogi su komentarisali da su njih dvoje u to vreme bili najlepši estradni par i predviđali im dug i uspešan brak.

Ipak, iako su se na početku lepo slagali, posebno u periodu kada su dobili ćerku, par je odlučio da stavi tačku na svoj brak posle dve i po godine zajedničkog života. Irina se iselila iz stana i podnela papire za razvod, a iako jedno drugo ne spominju u javnosti, jednom prilikom su otkrili da ih je razdvojio posao i česta putovanja.

U to vreme Radović se zaposlio kao turistički vodič u jednoj domaćoj turističkoj agenciji, a na putovanje u Španiju poveo je novu devojku Mariju, koju je tada predstavio javnosti.

Očigledno ni ta veza nije potrajala, jer je ubrzo nakon toga uhvaćen sa Jelenom Vučković, ćerkom Goce Božinovske. Iako su delovali kao skladan par, Sava i Jelena su raskinuli posle nekoliko meseci zabavljanja.

Sreću je konačno pronašao pored izabranice Željke, sa kojom je već godinama zajedno i sa kojom je dobio dva sina.Danas živi na relaciji Nemačka – Beograd, ima uspešan privatni biznis, a iz javnosti se u potpunosti povukao.

Ipak, nedavno smo imali prilike da vidimo kako Savo danas izgleda. Naime, on je i dan-danas ostao u prijateljskim odnosima sa cimerom iz “Velikog brata” Markom Miljkovićem, pa je kumovao na njihovom venčanju prošle godine. Paparaci su tada uslikali Savu, a nije ga bilo teško prepoznati jer je ostao gotovo isti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here