Promo

Kožna oboljenja napadaju, poput epidemije, i staro i mlado. Šokantno zvuči podatak da je ekcem i neurodermatitis napadaju i bebe.

Optimizam pruža činjenica da ove nemani mogu da se suzbiju i prirodnim preparatima, navodi menadžerka kompanije Bioeliksir Bojana Golubović.

– Najčešći simptomi koji se javljaju su crvenilo na obrazima, pregibima, suvoća kože, perutanje i svrab. Roditeljima predlažemo da se obrate nama, jer mi imamo rešenje. Mogu da nas pozovu svakog dana. U našem timu su ugledni i stručni zdravstveni radnici koji im mogu dati odgovarajuće savete. Naše prodajno mesto se nalazi u Džu
biznis centru, ulica Bulevar Mihajla Pupina 10z, lokal 58, Novi Beograd. Za sve one koji ne žive u Beogradu ili pak žive u inostranstvu vrlo je važno da znaju da preparate možemo poslati na kućnu adresu – kaže Bojana.

Kompanija Bioeliksir pročula se po proizvodnji biljnih proizvoda.

– Kod problema sa kožom predlažemo kremu Dermio. Ublažava subjektivni osećaj svraba, poboljšava hidrataciju i regeneraciju kože. Svojim hidrirajućim efektom postiže sjajne rezultate kod suve i perutave kože. Ukoliko su prisutne ragade (ranice) na koži ova krema je i te kako spas.

Zahvaljujući biljnim komponentama, dovodi do regeneracije i epitelizacije oštećene kože. Osim kreme, predlaže se primena kapi i sirupa koji dovode do detoksikacije organizma. Kada je reč o lečenju kožnih oboljenja veoma je važno da se sprovede određeni higijensko-dijetetski režim. Osobe sa osetljivom ili pak obolelom kožom bi trebalo da je redovno neguju, da unose dovoljnu količinu vode u organizam, da promene način ishrane i da budu fizički aktivni. Bioeliksir propagira i podržava zdrave stilove života. Naš odgovor je da ima rešenja kod kožnih oboljenja, samo treba biti disciplinovan. Zdrav stil života u kombinaciji sa našim produktima je recept za negovanu kožu – rekla je Bojana za “Vesti”.

Dermio u svom sastavu ima hajdučku travu, gavez i žalfiju.

– To su fenomenalne biljke koje smo očigledno zaboravili. One daju regenerišući efekat. Imaju blagotvorno dejstvo na kožu. Pored navedenih biljnih komponenti krema sadrži mentol koji je odličan za ublažavanje subjektivnog osećaja svraba. To je veoma značajno kod dece, jer se ona najviše češu i time stvaraju ragade. Usled toga može doći do pojave infekcije na koži – objasnila je Bojana

Ona je dodala da im se sve češće javljaju ljudi sa različitim zdravstvenim problemima koji bi želeli da očiste organizam.

– To je moguće uz pomoć kapi i sirupa. Kapi i sirup mogu da koriste svi osim dece ispod tri godine, trudnica i osoba sa gastrointestinalnim problemima – ističe Bojana Golubović.