Blažič: Čvrstom odbranom do pobede protiv Borca

0

Jaka Blžič
 

"Želimo trijumf, ali to neće biti lako. Neophodno je da nametnemo naš ritam od početka, da budemo dovoljno čvrsti u odbrani, što nam može dati priliku za lake poene. Mislim da smo od završnog turnira ABA lige u usponu forme i da ćemo pružiti još jednu dobru partiju", rekao je Blažič za klupski sajt.

 

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20 časova u Čačku igraju protiv Borca, utakmicu osmog kola Superlige Srbije. Prvu polovinu takmičnja crveno-beli su završili bez poraza, dok je Boraz ostvario samo jednu pobedu.

 

"Dobro smo igrali u dosadašnjem delu domaćeg prvenstva, zasluženo smo na prvom mestu i tu želimo da ostanemo do početka plej-ofa. Da bismo to ostvarili potrebno je da u nastavku sezone beležimo pobede", rekao je slovenački košarkaš.

 

On je dodao da njegova ekipa mora da ima maksimalan pristup, pošto je u prethodnim utakmicama Borac pokazao da ima kvalitetan tim.

"

"Borac igra dobro na svom terenu. To su dokazali ubedljivom pobedom nad Metalcem iz Valjeva, kao i sjajanom partijom protiv Partizana. Žestoko su namučili crno-bele, bili su na pragu velikog iznenađenja, ali su poklekli u finišu. Ipak, partija koju supružili pokazuje da su kvalitetni i da zaslužuju poštovanje", rekao je on.

 

U utakmici protiv Metalca u prošlom kolu skočni zglob je povredio
kapiten Zvezde Marko Simonović i njegov nastup je neizvestan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here