Blic: Razgovor Grenela i Vučića je bio veoma težak za Srbiju

Vestionline, Tanjug
13
Tanjug
Ričard Grenel i Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je “vrlo teške” poruke od specijalnog izaslanika američkog predsednika Donalda Trampa za pregovore Beograda i Prištine, Ričarda Grenela, piše Blic.

Pozivajući se na nezvanična saznanja, list piše da je razgovor srpskog predsednika sa američkim ambasadorom u Nemačkoj bio “veoma težak” i da “Grenelove poruke nisu nimalo lake za predsednika Vučića”.

Navodi se da je sastanak Vučića i Grenela trajao duže od sata, a da je bilo teško, kažu, vidi se i po tome što predsednik nije želeo da daje izjave.

Pozivajući se na neimenovani izvor, Blic piše da je predsednik nakon sastanka rekao saradnicima da ne želi da daje izjave i da je tražio vreme da razmisli o sadržini razgovora i o sledećim potezima.

Isti izvor otkriva da je razagovor Vučića i Grenela bio korektan, pun poštovanja, ali, navodi se, “veoma težak za Srbiju”.

Sagovornik lista kaže da je “za sve ove godine, Vučić prvi put sam sastavio službenu belešku”.

13 COMMENTS

    • Pametni, idi u rusiju kod putina. Srbija zna gde joj je mesto “U EU I NATO”. Kao svoj medju svojima.

      • Да би неко оценио ко је паметан а ко је глуп, мора да има много више у глави него онај кога процењује. У овом случају ти си очигледно пао на квалификацији.

        • Hahahahahahahaha…. Pobedio si prijatelju, spustio sam se na nivo budale i dobio si me na iskustvo. Ali ja umem da prihvatim kada pogrešim. Hahahahahaha…

          • Ко признаје пола му се прашта. Међутим будала не може да оцени да ли је неко паметан или је будала. Имам за тебе једну песму коју можеш да певаш Милу. И он се уписао у Нато. Кратка је али је много добра:
            “Ја сам Србин мајко петокрака пита, што сам био магарац партизана Тита”
            https://www.youtube.com/watch?v=ggvd_Uji5vE
            Ово није било смешно. Хихихииииииииииииии

  1. Dokle Vucicevo zapomaganje i kuknjava? Vucicu pokupi prnje i nestani iz politickog zivota Srbije, dok jos ima nesto od nje…..
    Dosta si nam zla naneo svojom bezumnom politikom na stetu Srbije, dodvoravajuci se mentorima….Zaklinjao si se da ces ponistititi sve sto su “zuti” potpisali, a u realnosti si sve njihove potpise pretocio u stvarnost, stvarnost koja je katastofalna za Srbiju!
    Nestani NESRECO srpskog roda!!!!!

    • Ko god bude bio sutra na vlast u Srbiji isto na Kosovo nece moci nista.Bice kako drugi rese.To se vidi svaki dan .Djabe se mi svadjamo,ili prepricavamo.Okrenemo se buducnosti i mislimo za buducnost nase dece,kako bi bolje ziveli.

  2. Ti ako ne umes pusti drugoga ko zna da pregovara sa rusima, kinezim i rez.1244 u rukavu i kome je stalo do naroda na kosovu a na za nekih polovni kvazi fabrika da prodas celu Srbiju i jos izgubis Kosovo ….

  3. a ko nas tera da pregovaramao sa amerikancima.. mozemo da pregovaramo posle tuzbe medj sudu i trazimo 100 milijardi dolara odstete zbog agresije na srbiju..

  4. Kralj Vukoman.
    Mene treba samo 1. mesec dana da pozovem Putina da stacionira jedno 50.000 Vojske u Srbiju i da
    objavim da je zemlja okupirana i odma zatvorim sve granice i naredim Okupatorima Amerikancima Siptarima
    da za 72 dana svi napuste Srbiju a to znaci i Kosovo. Dokle ovako Vucic ne uradi Srbija i Kosovo bice jos hiljadu godina pod Americkom i Nato okupacijom.

  5. Upravo to nestani vise sa tog mesta! Srbija kroz vekove nije bila ponizena ovako! Doveli ste je do dno dna. Pustite nekog ko ce da vodi drzavu mnogo bolje i mudrije!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here