Privucite dobru energiju i prosperitet, a istovremeno očistite kuću od loše energije jednostavnim čuvanjem 10 najmoćnijih amajlija!

Simboli slona
U budizmu i hinduizmu slona predstavlja mnoge lepe stvari, od majčinstva i plodnosti do sreće i mudrosti. Baš zato što ima puno značenja, veoma je važno gde ćete postaviti figuricu slona i kakvu. Na primer, slon sa podignutom surlom u dnevnoj sobi privlači sreću.

Tamjan
Mnogi ljudi pale tamjan kako bi ih njegov miris opustio, ali koristi se i za izbacivanje negativne energije. Veruje se da miris tamjana ima moć da neutrališe svaku vrstu negativnosti.

Potkovica
Ovo je jedan od najstarijih simbola za sreću svih vremena. Pominjala se još u starim irskim legendama i bajkama, a postoje mnoga svedočenja da potkovica ima moć da odbije negativne sile i negativne ljude, i drži ih što dalje od vašeg doma. Klasični način da zaštitite kuću jeste da okačite gvozdenu potkovicu iznad ulaznih vrata.

Simboli kornjače
Omiljeni simbol feng šui stručnjaka upravo je kornjača. Jedan je od četiri nebeska zaštitnika u koje sledbenici feng šuija veruju, što ga čini veoma moćnim simbolom. Bilo da je oklop kornjače pravi ili je napravljen od veštačkih materijala, veruje se da je moćan čuvar doma i srećna amajlija ako se postavi u blizini ulaznih i zadnjih vrata.

Bambus
Kinesko sujeverje kaže da je bambus veoma važan simbol u svakoj kući, a broj štapova koje posedujete ima različita značenja. Na primer, ne treba gajiti niti nekome poklanjati 4 bambusa, jer se ovaj broj prema kineskoj numerologiji povezuje sa nesrećom, čak i smrću.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here