Evropski šampion sa Rusijom Džej-Ar Holden je zadivljen mogućnostima srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića.

Mislim da je on nešto posebno. On ima 26-27 godina, tek ulazi u zenit, mada je za evropske okvire već odavno iskusan profesionalac. Mnogo mi se sviđa njegov stil igre jer se ne ograničava i ne možete ga okarakterisati kao strogo šutera, kreatora, razigravača… Radi pomalo od svetga. Sviđa mi se što igra na više pozicija, plejmejker, može i bez lopte, a opet da postane strelac kad treba. Takođe, može da izlazi iz blokova. Pre Teodosićeve povrede je to bilo još potrebnije- kaže u intervjuu za Sportklub nekada prva zvezda CSKA iz Moskve.

– On nema velikih mana. Neki bi rekli odbrana, ali i u tome napreduje.. Ja sam njegov veliki fan i ne prebacujem kanal kada je u igri
Američki plejmejker misli da ne bi bilo čudo da Srbija pobedi SAD:

– U Evropi sam načio da u jednoj utakmici svako svakog može da pobedi, kao što je slučaj na fajnal foru Evrolige. Zašto Srbija ne bi mogla da pobgedi SAD? Imaju NBA igrače, čak ol-stara, mnogo dobrih ostalih igrača. Postoji favorit, ali može da izgubi. Jedna utakmica protiv dobre ekipe, to je ono čemu se svi nadaju na turniru. Srbija je jedan od favorita i ne bi me iznenadilo ako uspeju da iznenade SAD.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here