Youtube
Bojana Maljević

Glumica i producentkinja Bojana Maljević napisala je na Tviteru da dobija jezive pretnje i uvrede zbog toga što je pred ovogodišnju dodelu Oskara poželela sreću i čestitala na uspehu ekipi filma “Quo vadis, Aida?”.

“Pred dodelu Oskara sam poželela sreću ekipi filma #QuoVadisAida čestitala sam kolegama na uspehu, posebno mojoj koleginici Jasni Đuričić. To šta se nalazi u komentarima mog Tvita, ta vrsta uvreda i pretnji – jeziva je slika jednog dela Srbije danas. Stid”, napisala je Maljević na Tviteru.

Ona je dodala da je strašno i kakve uvrede i pretnje iz Hrvatske dobija njena koleginica Nataša Drakulić.

“Prestrašno je i kroz šta poslednjih nedelja i meseci prolazi scenaristkinja filma Dara iz Jasenovca, Nataša Drakulić, koja dobija iz Hrvatske stravične pretnje, uključujući pretnje smrću. Brojnost i načini na koje su moje kolege izložene riziku zbog svog rada, užasavajuća je”, navela je Maljević.

“Koliko god se bilo kome od nas ova situacija ponavljala, uvek me iznova zabezeknu užasavajuće činjenice koje govore da se u skorije vreme ništa, ama baš ništa, neće promeniti. I da nema nama spasa”, zaključila je ona.

Maljević je neposredno pred dodelu Oskara poželela sreću svojim kolegama koji su radili na filmu “Quo vadis, Aida”, filmu koji govori o zločinu u Srebrenici, a koji je prvi igrani film na ovu temu.

4 KOMENTARA

  1. Шљама.Нека пита Цветка Ристића и остале Србе из Братунца и околних села:како им је? Аутошовинизам,рак рана Срба.Који је Хрват и муслиман јавно подржао филм Дара из Јасеновца,који је Албанац јавно подржао филм Енклава?

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime