Bokserska elita kod Kusturice

0

U ostalim borbama boksovaće Predrag Radošević,Slobodan Lukić i Milan Krasić. Imena njihovih protivnika biće potvrđena kada bude utvrđen tačan termin meča, saopštili su organizatori.

Još nije potvrđen datum ovog nesvakidašnjeg spektakla, ali je izvesno da će to biti krajem novembra ili početkom decembra, kada će se održati i "Vinski Dani", sajam vinara sa celog Balkana.

"Mećavnik Boxing Night" uživo će moći da gleda ograničen broj gledalaca, svega 300, ali će u direktnom prenosu na TV ekranima to biti pmogućeno širem auditorijumu u tri države (Srbija, Crna Gora i Republika Srpska).

Među zvanicama biće eminentih ličnosti iz sveta filma, umetnosti, politike i sporta.

 

Deo priprema za ovaj meč Borovčanin će obaviti upravo u Drvengradu, gde ima izvanredne uslove za pripreme.

 

"Veliko mi je zadovoljstvo što ću boksovati u Drvengradu i što će domaćin biti Emir Kusturica, jedan od najboljih svetskih režisera. Ovo će biti velika promocija profesionalnog boksa, upravo zahvaljujuću Kusturici! Deo svojih priprema obaviću u Drvengradu,gde zaista treba doći i uživati u ovom orginalnom ambijentu.

Ovde imam trim stazu, teretanu, bazen, saunu, boksersku salu i besprekornu tišinu i mir za odmor između treninga" rekao je Borovčanin, a potom se osvrnuo na predstojeći meč. 

 

"Biće mi ovo 21. meč i nadam se nova pobeda, koja će me dovesti korak bliže nekoj od prestižnih titula (WBA,WBC,WBO i IBF), što u mojoj kategoriji nije nimalo lako", dodoao je srpski udarač.

 

Supervizora meča odrediće Srpska Profesionala Bokserska Federacija,koja će takođe odrediti i ostala službena lica.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here