Predsednik Sampdorije Masimo Ferero želi Dejana Stankovića na klupi svog tima, a ovog ponedeljka sastao se lično sa trenerom Crvene zvezde u jednom kultnom restoranu u Milanu.

Kako prenose italijanski mediji Ferero želi Stankovića kao zamenu za Klaudija Ranijerija kojem uskoro ističe ugovor na “Luiđi Ferarisu”. Kako prenose, tvorac šampionske generacije Lestera ne želi da nastavi saradnju jer smatra da se Sampdorija kao klub ne kreće u pravom smeru.

Ranijeri je, navodno, prihvatio i značajno smanjenje plate i bio spreman da potpiše ugovor na dve sezone, ali je problem što mu Ferero nudi saradnju samo na godinu dana.

Iz tog razloga predsednik Sampdorije se susreo sa nekadašnjim vezistom Intera i ponudio mu klupu Sampdorije. Prema navodima medija, sastanak između Ferera i trenera Zvezde dogodio se u znamenitom milanskom restoranu “Da Berti” ovog ponedeljka.

Posrednik u poslu je albanski menadžer Fali Ramadani, zastupnik Dejana Stankovića, koji se u aprilu dva puta sastao sa Fererom kako bi dogovorio angažman trenera Zvezde na klupi Sampdorije.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime