Bombom na kuću deviznog penzionera

0

Nakon godina komšijskih svađa, Perica M. (60) iz Kličevca kod Požarevca, bacio je ručnu bombu u dvorište kuće Gojka Ž. (80), inače deviznog penzionera koji je veći deo života proveo u Italiji. U eksploziji su ubijena dva šarplaninca ovog dijasporca, a Perica M. je zadobio teške povrede.
U kući Gojka Ž. živi njegov sin Ljubiša (61) sa suprugom i sinom. Njih dvojica su bila u Crnoj Gori, a u kući se nalazila samo njegova supruga. Pijan, Perica M. je u noći između subote i nedelje bacio bombu u dvorište, a od detonacije zadobio je povrede po telu, rukama i nogama.
Kako za medije kaže Jasmina Stojanović (42), prva komšinica Gojka Ž., začula se snažna eksplozija dok je postavljala večeru.
– Istrčali smo napolje i videli dva psa kako leže jedan pored drugog u lokvi krvi. Odmah sam pozvala policiju. Ljubiša je prek i grub čovek koji sa mnogima u selu ne govori. Iako smo prve komšije morala sam da ga tužim, jer ispod prozora moje dnevne sobe drži svinje. Bez obzira na to što se sudim sa njim, nikako ne želim da mu se ovako neko sveti – kaže ona.
I ostale komšije koje je uznemirila eksplozija istrčale su na ulicu i ugledale Pericu M. u donjem vešu sa povredama. Pretpostavlja se da je Perica M. bacio bombu zbog svađe sa Ljubišom Ž. sa kojim, kako kažu komšije, ne govori "pola sela, a on pred sudom vodi 25 parnica protiv meštana Kličevca".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here