Pored koronavirusa, u Srbiji ovih dana očigledno hara i stomačni virus, koji je pogodio golmana Crvene zvezde, Milana Borjana koji je završio u bolnici.

Prvobitno se mislilo da je koronavirus, ali je Borjan uradio test rano ujutru nakon tegoba koje je imao i pokazalo se da je negativan. Borjanu je u Zemunskoj bolnici ukazana pomoć kako bi lakše prebrodio tegobe.

Pored Borjana, virus je “pokosio” još nekoliko igrača Zvezde, pa će, kako saznajemo, Zvezda takođe uputiti zahtev da se odloži meč protiv Voždovca, koji je bio zakazan za četvrtak od 19.55.

Zvezda se ovim povodom kratko i oglasila saopštenjem koje je dostavila medijima.

– Milan Borjan je negativan na korona virus, prema nalazima ima stomačni virus. Imamo više igrača sa istim problemom zbog čega ćemo prikupiti dokumentaciju i poslati Zajednici Superlige kako bismo odložili meč sa Voždovcem – navedeno je sa Marakane.

Prethodno su zbog velikog broja igrača koji su zaradili stomačni virus svoje mečeve odložili Radnički Niš i Radnik iz Surdulice, pa tako u vanrednom kolu neće biti mečeva Radnik – TSC, Radnički Niš – Metalac i Crvena zvezda – Voždovac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here