Božana promenila adresu i prezime!

0

Lj. Mudrinić
Srećno: Božana Aleksić Marković

Radosnu vest da se udala za Momčila Markovića iz sela Rastoka u Gornjem Ribniku u Federaciji BiH verujemo da će pozdraviti svi dobri ljudi koji su pomagali Božani i njenoj deci, a nije ih bilo malo. I "Vesti" se pridružuju čestitkama, uz želju da mladence sreća prati celi život.

– Ono što mi je kao majci jako važno da su mog muža Momčila i pre nego što sam se udala za njega, moja deca dobro prihvatila. Momčilo je ratni vojni invalid i živi od invalidnine a ja se sada mnogo sigurnije osećam, jer znam da imam oslonac – kaže Božana koja svoju kuću u Garevcima redovno obilazi a kravu, kozu i kokoši dala je ćerki koja se udala i živi u Ljubiji.

– Nije Momčilo hteo da dođe u moju kuću niti da bilo šta uzima od mene i moje dece – ističe Božana kojoj je sada jedina briga što u Ribniku ne postoji škola za decu sa posebnim potrebama i zato mališani radnim danima ostaju kod njene najstarije kćerke. Dva starija dečaka imaju kombi prevoz iz Ljubije za Prijedor kojim putuju u školu a najmlađi sin ide u školu u Ljubiji. "Svakog petka dolazim po decu i vodim ih kod sebe a nedeljom ih vraćam zbog škole. Tokom raspusta će opet kod mene u Ribnik. Nezgodno jeste zbog dece ali nije moglo drugačije zbog škole. Ovo za sada dobro funkcioniše, i nadam se da će ovaj brak da opstane – dodaje Božana.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here