Tanjug
Branislav Lečić

Branislav Lečić i Danijela Štajnfeld završili su na sudu nakon njenih optužbi da ju je silovao 2012. godine. Glumac to i dalje oštro negira, a nedavno je koleginicu optužio da se bavi prostitucijom, kao i da postoji navodni cenovnik usluga. 

– Ja jako poštujem žene i ne bih nikada voleo da pričam o tome… Ali sam ja dobio takav izveštaj. Zašto ne postoji interesovanja da se ispita ta stvar, ja u to ne ulazim, ali to je činjenica koju su mi rekli odgovorni ljudi. Postoje eksplicitne fotografije i cenovnik usluga. I eto, pojavi se neko tog pedigrea, i poželi da vam uništi život – rekao je Lečić u emisiji kod Jovane Jeremić.

Iako ne želi da se izjašnjava za medije povodom ove teme, Danijela je objavila fotografiju sa dečkom kojom je indirektno odgovorila Lečiću.

– Ovo je nečiji momak. Ja sam mali Grinč – dopisala je Danijela aludirajući na popularnog lika iz knjige “Kako je Grinč ukrao Božić!”.

Podsetimo, ubrzo posle Danijele u javnost sa sličnim optužbama izašla je i glumica Merima Isaković. Međutim, zbog nedostaka osnovanih sumnji i dokaza, Apelaciono tužilaštvo je 2021. godine odbacilo optužnicu protiv glumca.

– Čuo sam vest da je Apelaciono javno tužilaštvo odbilo prigovor Danijele Štajnfeld, na odluku Višeg javnog tužilaštva o odbacivanju prijave protiv mene. Iskreno, to sam i očekivao jer od početka tvrdim da nisam uradio ono za šta me je teretila – rekao je tada glumac.

Fotografiju možete pogledati OVDE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here