Brega “popio” tri krivične prijave

0

Gradio bez dozvole: Goran Bregović
 

Ranije je Republičko javno tužilaštvo podnelo prijavu protiv Bregovića kao investitora posla. Krivične prijave Prvom osnovnom javnom tužilaštvu podnete su tada i protiv Ratka Bukvića, Vladimira Ilića, Miloša Alimpića i Aleksija Kauna zbog zloupotrebe službenog položaja u vezi izgradnje objekta u Jove Ilića 151.

 

Za nekadašnjeg lidera "Bijelog dugmeta" i kompozitora pesama za ovogodišnju "Pesmu Evrovizije", stigle su, od Odeljenja za inspekcijske poslove opštine Savski venac, još dve krivične prijave: zbog građenja bez građevinske dozvole u Suvoborskoj 29, kao i zbog skidanja i povrede službenog pečata i znaka.

 

Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja podnelo je krivične prijave i protiv poznatog rukometaša Predraga Peruničića, Ane Peruničić, Toplice Milojkovića i Miloša Jakšića, zbog građenja bez građevinske dozvole u Mitrovdanskoj ulici broj 25.

 

Protiv Ratka Bukvića, Vladimira Ilića, Miloša Alimpića i Aleksija Kauna podneta je, u vezi sa objektom u Mitrovdanskoj, još jedna krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja.

 

"U vezi sa svim pomenutim krivičnim prijavama Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu uputilo je Ministarstvu unutrašnjih poslova zahteve za prikupljanje potrebnih obaveštenja na koje se još uvek čeka odgovor", navodi se u saopštenju koje je poslato iz kabineta Republičkog javnog tužioca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here