Briž ne prihvata ulogu favorita

0

"Mnogi, nakon tog našeg uspeha, smatraju da je Briž favorit i u Beogradu. Ja takav utisak ne delim, jer smo igrali na domaćem terenu. Ipak, u Beograd smo došli sa namerom da ostvarimo dobar rezultat sa kojim ćemo zadržati pravo i nadu da se i u proleće nađemo na evropskom sceni", rekao je večeras Adri Koster.

 

On je dodao da će njegova ekipa sutra igrati u najjačem sastavu, bez obzira što već narednog vikenda ima veliki derbi protiv Standarda iz Liježa, za koji nastupa naš reprezentativac Milan Jovanović.

 

Stav trenera deli i jedan od najiskusnijih fudbalera Briža Karel Herert, koji je nekada u Standardu igrao sa sadašnjim Partizanovim fudbalerom Almanijem Moreirom.

 

"Verujem da Partizan sutra neće ponoviti tako slabu partiju kao što je to bilo pre dve nedelje na našem stadionu. Nadam se da ćemo se predstaviti bolje nego što smo igrali u susretu protiv Šahtjora u prošlom kolu", zaključio je Herert.

 

Utakmica između Partizana i Briža zakazana je za četvrtak od 21,05 časova, a u grupi se, pored ova dva kluba, još nalaze francuski Tuluz i ukrajinski Šahtjor. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here