Tanjug/AP
Ana Brnabić

Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras, povodom protesta i incidenata ispred parlamenta, da najoštrije osuđuje vandalizam i pokušaj upada u Skupštinu Srbije u trenutku kada se država i zdravstveni sistem suočavaju sa najtežim udarom virusa Covid-19 od početka pandemije.

“Pošto nisu mogli u Skupštinu da uđu na izborima, ponovo su pokazali svoje pravo nasilničko lice pokušavajući da steknu političke poene na najvećoj krizi na planeti od Drugog svetskog rata”, navela je Brnabićeva u pisanoj izjavi.

Ona je istakla da broj novozaraženih u svetu svakoga dana raste, zbog čega je važno da svi budu jedinstveni i pruže neophodnu podršku zdravstvenim radnicima koji se, kaže, predano bore za svaki život u Srbiji.

“Država i sve njene institucije zaštitiće pravni poredak, kao što se to čini u svakoj demokratski uređenoj zemlji”, poručila je Brnabićeva, prenosi Tanjug.

3 COMMENTS

  1. Tačno je to da su izbori prošli onako kako gazdi Vučiću odgovara. Naravno da je narod nezadovoljan ponašanjem Vučića i njegovih istomišljenika. Naravno da je narod revoltan na covid 19 umire narod u Srbiji kao miševi i Vučić se smeje. Hiljade ljudu je obolelo i zaraženo šta bole uvo Vučića za narod. Vučića ne interesuje ni najmanje narod Srbije. I sada Ana Brnabić oštro osuđuje proteste po ulicama. Jel te da je isto kao i pre Mirjana Marković i Milošević Slobodan su bili br. 1 Diktatori obadvoje i gde je Marko i Marija? Ne žive u Srbiji već su pobegli da ich sadašnji lopovi neotmu ono što su pokrali. Ja neznam koga bih uzeo za Predsednika u sadašnjem stanju Srbije? Sram da vas bude svih lopova i bitangi. Mislite u EU e takvi diktatori netreba EU i neće nikada biti Srbija u EU. Nedam ja jer sam protiv korupcije i lopova. Aachen

  2. KOrona??? Pa sta?? Ali zaista, pa sta??? Da sutra umrem, isto bih tvrdio. Mutira??? Wow… Koji virus i organizam ne mutira??? Ovaj je opasniji???? Smesno, a dokazi sve vreme govore drugacije. Brojite mrtve??? Zasto svake godine to ne radite, pa tad mozda i stavite prst na celo… Ah da, to cu tek reci, te smrti, ta oboljenja nemaju veze sa koronom i manje su bitna… ako nisu, cemu toliki strah, lazi i forsiranja korone, jos jedne mutacije virusa koji postoji verovatno hiljadama godina…??? Sto ne nosite maske svake godine kad su epidemije gripa od koga, po proceni strucnih lica i analiticara, umre vidno vise ljudi??? Ali ne, od ovog se vise zarazi… pa zaraza je bilo i bice, druge zaraze su manje bitne i smrti od istih manje vredne, kao i zivoti??? Da, ali na politicki nacin… Nikakva teorija zavere, cinjenice koje su dostupne svima… Samo zabijate glavu u pesak i slusajte, od ove godine, negativne vesti i sto je najvaznije, verujte im i pojacavajte svoj strah… I dopustite robstvo i batinjanje, mozete vi to, vidim. Bravo. Lepo vam stoje btw, te maskice… Te se daju skinuti lako, ali “maske” koje nosite kao licnosti ne bas tako lako, zar ne?
    Od kancera umre mnoooogo veci broj ljudi… Ali, opet, nije korona u pitanju, ne??? Eh, ta tema, promasih je, izvinite oboleli od svih bolesti, od pocetka sveta pa na dalje… Sorry.
    Ako ovo objavite, niste carevi, ljudi ste…
    P.S moja citava porodica, dve generacije unazad su doktori. Hvala

  3. ”Mica Car”, sta pricas? Pa vi imate lidera koji brine o vama. Ovde u Nemacku nikog ne mari za starije ljude , samo kako ce drzava da zaradi sto vise novca. Pra bre covece napunile su se bolnice, mora neke mere da se uzmu. Tebi bi bilo bolje da dodjes ovde u Nemasku da cistis klozete, pa izidji ovde i updni u presdnistvo pa ces gurati u zatvor do 5 godina. SRAMOTA KAKO SE PONASATE!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here