Tanjug
Ana Brnabić

Premijerka Ana Brnabić izjavila je večeras u obraćanju građanima, u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića, da se trudila da svoj posao obavlja na najbolji način i da je ponosna na ono što je urađeno.

– Ne mislim da je sve bilo savršeno, ali smo dali sve od sebe i borili se i mislim da imamo rezultate sa kojima svako od nas, ali i svako pojedinačno svako od naših građana, ako je iskren i objektivan, ipak, može da se ponosi – naglasila je Brnabićeva.

Istakla je da su rezultati jasni i da Srbija nikada nije tako napredovala. Brnabićeva je napomenula da je to njen treći mandat u vladi i da je naporno radila i davala sebe u tom poslu.

– Reći ću da je jedan od mojih najvećih legata elektronska uprava – rekla je premijerka i dodala da je jedino Vučić verovao u digitalizaciju u vreme kada je Srbija ušla u to.

– Tragedija i monstruozni zločini koji su se dogodili 3. i 4. maja šokirali su nas, duboko nas ljudski pogodili i pomerili i zaista duboko promenili i mislim da ova zemlja, ni svako od nas pojedinačno, nakon tih tragedija, nikada više neće biti isti kao pre tog 3. maja – rekla je ona i još jednom izrazila najdublje saučešće.

Istakla je da je vlada sa predsednikom Srbije radila zajedno i da su usvojili mere kako bi deca bila bezbednija i da bismo imali bezbednije društvo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here