Letnji talas korona virusa u Austriji ne podiže samo broj novozaraženih, već je počeo i da se odražava i na hospitalizaciju.

Broj hospitalizovanih kovid pacijenata dostigao je ponovo nivo od kraja januara.

Prema Ministarstvu zdravlja trenutno je 1.235 kovid pacijenata u bolnicama, a od toga broja 77 u jedinicama intenzivne nege.

U samo nedelju dana je broj kovid pacijenata, sa tesskim oblikom oboljenja, u intenzivnim jedinicama porastao za 57 odsto.

1 COMMENT

  1. Долази јесен.Вријеме нахлада и хиљадуљетњег постојања грипе.Све се лијечило чајем,лимуном , а неки су додавали у чај рум или неко жестоко пиће.Ето…опет нам долази корона.Вирус нано технологије од којег живе фармацеутске компаније и њихови сшонзори.Народ се осуђује ;мадкама,путовањима,полицијским ограничењима кретања и ужасним пријетњама клинички непотврђених вакцина,које су више наштетиле човјечанству него ишта друго.Специјални рат који је почео са chemtrailsom, који нас засипа свакодневно,доводи нас у стање глобалног робства.Владавина хаоса и анархија,подијелили су људе,а неписменост која се пропагира…они користе да лакше владају.Е….а још чекамо синтетичко месо,забрану природне хране…све припремљено “старлетама” политике.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here