Nastavlja se pravi fudbalski rat u Fudbalskom savezu Srbije, pa se tako, posle smene Marka Pantelića, oglasio novi zamenik predsednika sa svim ovlašćenjima prvog čoveka FSS, Nenad Bjeković.

Bjeković koji će voditi Savez do sledećih izbora, a on se oglasio i rekao da mu je velika čast što će biti novi v.d predsednika FSS.

– Ova odluka Izvršnog odbora je za mene velika čast i veliko priznanje. Voleo bih da sam u nekim lepšim okolnostima izabran za prvog čoveka srpskog fudbala, ovo što se dešava ne služi nikome na čast. Šta je tu je, verujem da ću uz pomoć najbližih saradnika raditi za dobrobit srpskog fudbala. Ja sam više čovek terena, ali imam uz sebe ljude koji imaju iskustva i znaju kako se rukovodi ozbiljnom organizacijom kao što je Fudbalski savez Srbije. Nikada nisam voleo da pametujem i da filozofiram o stvarima i temama u koje se ne razumem, ali sam dovoljno dugo u fudbalu da mogu da odgovorim obavezama i zadacima u ovako delikatnom trenutku. Biće mi zadovoljstvo da vršim dužnost predsednika Saveza do raspisivanja novih izbora – rekao je Bjeković.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime