Čačak: Devetoro povređenih u pucnjavi

0

Broj povređenih iz ovog okršaja tako se popeo na devet, a od onih koji su ranije primljeni u bolnicu tri lica su bila sa povredama opasnim po život – dva mladića su u međuvremenu operisana i, prema rečima načelnika intenzivne nege čačanske bolnice Jelene Bošković, za sada je njihovo stanje stabilno. Stanje trećeg mladića sa povredama opasnim po život je takođe stabilno i on je prebačen na hirurško odeljenje.
 

Najteže je povređen Igor Matijević (21) koji je zadobio desetak prostrelnih rana, a teško su povređena i njegova rođena braća Saša (22) i Srđan (23) Đurakić.

 

Među četvoro lakše povređenih su i dve devojke, sestre Tatjana (22) i Slađana Praštalo (26) koje su slučajne žrtve rikošeta.

 

Sukob se dogodio oko dva časa posle ponoći u kafiću "Roksi", koji se ranije zvao "Ekskalibur". U pucnjavi i tuči u tom čačanskom kafiću učestvovalo je više osoba, a policija je privela sve učesnike, a za jednim se i dalje traga.

 

Za sada se još uvek ne zna šta je bio povod obračuna, kada je posle tuče jedan mladić izvadio pištolj i počeo da puca.

 

Pet osoba je u policijskom pritvoru i terete se za pokušaj ubistva i nedozvoljeno držanje oružja. Uhapšeni će uz krivičnu prijavu biti izvedeni pred istražnog sudiju Okružnog suda u Čačku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here