Suduvin trener ogorčen zbog pogibeljnog starta desnog beka „crveno-belih“ Gobeljića kojim je Slavickasa poslao na nosila, a sebe u svlačionicu.

– Tužno je šta se dogodilo. Nadam se da će igrač koji je napravio onaj start dobiti što dužu kaznu. Takav start nije u redu. To ne govorim zato što sam ljut, već zato što je povreda teška. Posle ovakvih povreda igrač ne može da igra godinu ili dve, a pitanje je da li će ikad više zaigrati – zabrinut je Vladimir Čeburin, koji je vodio Suduvu protiv Zvezde i prošle godine, ali u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

O samoj utakmici ukratko…

– Teško je pričati posle ovakvog meča. Zvezda je dobila ono što je želela, znali smo koliko je rival jak. Znali smo da će oni napasti od starta u želji da što pre postignu pogodak. Nažalost, nismo uspeli u tome da ih osujetimo. Trudili smo se da igramo posle drugog gola, uspeli smo da smanjimo. Nismo se predali, nismo spustili ruke čak i posle teške povrede našeg igrača. Zadovoljan sam igrom. Zvezda se dobro branila u poslednjim minutima. Zvezdi želim sreće u nastavku borbe za Ligu šampiona.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime