ATAImages
Svetlana Ceca Ražnatović

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, priznaje da je odbila ponudu Amerikanaca da o njoj napišu knjigu i snime film i seriju. Kako ističe, smatra da nije spremna da svoj život pretoči u roman ili na filmsko platno.

– Imala sam razne ponude, sve sam ih odbila! Amerikanci su me zvali da snime film i seriju o meni, čak i da napišu knjigu, ali nismo uspeli da se dogovorimo. Želeli su da promene neke događaje iz mog života… Moj jedini uslov je da ništa ne menjaju i zato nije došlo do saradnje. Uostalom, još sam mlada da o meni snimaju filmove – priča Ceca za Informer.

Ona ističe i da ne bi ni imala vremena za film jer tokom leta ima dosta koncerata, a proteklog vikenda je prekinula odmor na Kipru zbog nastupa na Jahorini. Kaže da je jedva dočekala da dođe kući i obuče pidžamu.

– Celog života putujem, često sam po hotelima i avionima, a kada dođem kući, volim da obučem pidžamu. To je za mene raj! Često sam bez šminke, najviše se sviđam sebi takva. Ne stidim se svog lica i tela. Kada me profesionalni fotografi slikaju, ne tražim im da mi izdužuju noge u fotošopu i da mi peglaju lice kao da imam 18 godina, jer ja imam 49! Na Instagramu objavljujem fotke koje sama slikam, nemam komplekse. Uostalom, trudim se da dovoljno spavam, negujem se i vodim računa o izgledu jer mi je bitno šta vidim u ogledalu. Godine nisu važne za to, pogledajte Džej Lo. Ima 53 i izgleda fenomenalno!

Ceca će od jeseni ponovo biti u žiriju “Zvezda Granda”.

– Snimanja mi nisu teška, već zabavna. Šalim se kada kažem da mi žiri kida živce, mi smo jedna velika porodica. Potpisala sam ugovor na tri godine, tako da ću biti s njima još dve godine – priča folk zvezda i dodaje da joj se dopada pobednik Nermin Handžić, koji je bio u timu njene kume Viki Miljković:

– Tokom celog takmičenja podržavala sam to dete. Ima osmeh od milion dolara, presladak je!

Ceca otkriva sa kim bi najradije snimila duet:

– Htela sam duet sa Anastasijom, otkačila me je. Rekla je da još nije dostigla nivo da snima duet sa najvećom zvezdom. Ona je skromna, pitoma i dobra devojka. Od mlađih pevačica super mi je Anđelina, što da njih dve ne ukrste glasove?! Ona je dete iz moje kuće, druži se sa Anastasijom i Veljkom. Pored toga, sama piše pesme. Sve pohvale idu njoj!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here