Ceca u tefteru kraljice kokaina

 Policija u butiku Madam Pepi
 

Na spisku mušterija koje je Madam Pepi uredno upisivala u svoj imenik nalaze se i imena ljudi iz makednskog političkog vrha, privrede, sporta i estrade, a policija je sebi dala zadatak da utvrdi ko je kupovao ekskluzivnu odeću, a ko kokain.

Kostimi za koncert u Beogradu
"Znam da je ona pre nekoliko godina imala narudžbinu za 20 prekrasnih haljina koje je odnela Ceci za njen veliki koncert u Beogradu. Sa garderobom se kod Pepi snabdevala i Emina Jahović.

Ako je neki model u prodavnici u Italiji koštao 3.000 evra, kod Pepi je mogao da se kupi za 1.000 do 1.500 evra. Zato se makedonski džet-set oblačio kod nje", ispričala je za makedonske medije prijateljica Perside Momirovske.

Madam Pepi je zaglavila u zatvoru zbog šverca kokaina vrednog oko 200.000 evra, a dolijala je u akciji "Operacija Frankfurt", koju je makedonska policija izvela u saradnji s nemačkom.

 

Šverc kokainske paste iz glanog grada Perua Lime organizovao je njen prijatelj Vojislav Budisavljević (44), koji je u bekstvu, a droga je u makedonskoj prestonici prvo trebala da se preradi, a potom da se prodaje.

Prilikom hapšenja, policija je kod Madam Pepi pronašla rokovnik sa imenima oko 500 mušterija.

 

MUP ne saopštava njihova imena, ali u javnost je već procurelo da se u tefteru nalazi ime supruge bivšeg makedonskog premijera, životne saputnice poznatog fudbalera, žena istaknutog advokata i jednog od trojice najpoznatijih bankara.

Rokovnik Momirovske krio je još nešto. U njemu su navedena imena žena i muškaraca koji su imali tajne veze, švalere i švalerke. Verovatno zbog svojih veza sa političarima i biznis elitom, Momirovska do sada nije bila hapšena, iako joj je poslednjih 20 godina radnja bila prepuna robe za koju se veruje da je kradena u Nemačkoj i Italiji, a onda po znatno nižim cenama prodavana u Skoplju.

 

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime