Tanjug

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 120 minuta.

Na Gradini, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 80 minuta, a na izlazu 120 minuta, koliko se čeka i na Preševu, na ulazu, saopštili su Putevi Srbije.

Na graničnom prelazu Gostun, na izlazu i ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, kao i na Špiljanima, na ulazu.

Na Batrovcima, na ulazu, putnička vozila čekaju 60, a na izlazu 45 minuta, na Šidu, na ulazu, zadržavanje je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na auto-putu E-75, kod petlje Ražanj – petlje Aleksinački Rudnici, i kod petlje Ražanj, ka Beogradu izvode se radovi na pojačanom održavanju do 1. septembra.

Zatvorena je kolovozna traka ka Beogradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno suprotnom kolovoznom trakom, saopštili su Putevi Srbije.

Na auto-putu E-70, zona petlje Sremska Mitrovica izvode se radovi na zameni zaštitne žičane ograde u putnom pojasu tokom svetlog dela dana do 10. avgusta i zatvorena je zaustavna saobraćajna traka.

Dobra – Donji Milanovac – radovi na rehabilitaciji do 29. novembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Ćićevac – Varvarin, ka Varvarinu – zbog radova na auto-putu E-761, saobraćaj preusmeren na devijaciju u dužini od 500m kod 3. km ka Varvarinu, uz smanjenu brzinu kretanja vozila na 40km/h.

Petrovac na Mlavi (Veliko Laole) – most preko reke Mlave – obustava saobraćaja zbog radova na mostu. Saobraćaj se odvija shodno privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here