Čemu tenzija, nisam ubio

0

Trener FMP-a Milan Gurović, povodom incidenta na utakmici sa Partizanom, izjavio je da ne razume tenziju koja se podigla u javnosti…
– Da se tako nešto ponovo dogodi, uradio bih opet isto. Ali, ne vidim razlog za toliko dizanje tenzije. Nisam nikoga ubio, niti načinio bilo kakav zločin. Shvatam ja da je najlakše pljuvati po Guroviću i svestan sam da svi žele da me vide u akciji – tuča. Neću im pružiti to zadovoljstvo – rekao je Gurović.
On je u Hali sportova odgurnuo mladog plejmejkera crno-belih Borisa Daloa, posle čega je isključen.
– Nisam imao nameru da povredim Daloa. Odgurnuo sam ga u afektu, da zaštitim svog igrača Kaplanovića, koji je pao pored mene, posle čega su se i Gagić i ostali ustremili ka njemu. Učinilo mi se da žele da se obračunaju sa Kaplanovićem i ja sam samo želeo da sprečim dalji incident – objašnjava Gurović.
Bivši igrač Partizana i Crvene zvezde opet je trpeo uvrede sa tribina, zbog čega je u jednom trenutku reagovao i trener crno-belih Duško Vujošević te umirio navijače.
– Teško je raditi u takvim uslovima. Treba ostati pribran. Imam pravo da tražim da se utakmica prekine, ali i da sam uputio takav zahtev delegatu, to se sigurno ne bi desilo zbog interesa nekih drugih ljudi – rekao je Gurović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here