Filipović se vraća u Pro Reko

0

Izgleda da je završena renesansa srpskog klupskog vaterpola.
Pošto je saopšteno da je mađarski Eger doveo dvojicu sjajnih vaterpolista, srpskih reprezentativaca Miloša Ćuka iz Partizana i Borisa Vapenskog iz Crvene zvezde, tu nije kraj odlazaka najboljih igrača iz srpskog vaterpola.
Prema pisanju italijanskih medija, Pro Reko, posle debakla na završnom turniru u Barseloni, odlučio je da ponovo osveži ekipu.
Filip Filipović, zvezda srpske reprezentacije i kragujevačkog Radničkog, posle dve godine se vraća u Pro Reko. On se na specijalizovanom vaterpolo sajtu njnjnj.njpdnjorld.com
već vodi kao igrač Pro Reka.
Isti izvori navodi i da Reko pregovara sa Andrijom Prlainovićem (Crvena zvezda) i Duškom Pijetlovićem (Sintez Kazanj).
Reko je ostao bez Norberta Madaraša koji ide u mađarski Solnok, kao i dvojica dosadašnjih igrača riječkog Primorja – Danijel i Deneš Varga. U Solnoku igraju trojica srpskih reprezentativaca – Milan Aleksić, Živko Gocić i Stefan Mitrović.
Vrlo je moguće da će Radnički ostati bez još nekoliko iskusnih igrača, jer italijanski mediji sele crnogorskog centra Borisa Zlokovića u Posilipo, a Hrvata Damira Burića u Brešu…
A Crvena zvezda mogla da bude dodatno oslabljena, jer je Nikola Rađen na meti mađarskog Egera, dok hrvatski mediji pišu da je riječko Primorje zainteresovano za vaterpolo zvezdu u usponu, Dušana Mandića iz Partizana.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here