Čikago pobedio u Bostonu

0

Košarkaški Boston Seltiksa su na iznenađenje svih poraženi od "Bikova" iz Čikaga sa 96:83. Jedan od razloga poraza Seltiksa leži u činjenici da su za pet dana odigrali četiri utakmice, pa su njihovu iscrpljenost sasvim logično i vešto iskoristili momci iz Čikaga.

 

Najzaslužniji za pobedu gostiju bio je Luol Deng sa 25 poena, Derek Rouz ubacio je 17 poena, dok je Joakim Noa zabeležio učinak od 15 poena i 11 skokova. U ekipi Bostona najzapaženiji bio je Pol Pirs sa 20 poena, a Kendrik Perkins dodao je na to još 14 poena i deset skokova. Treba dodati da je Boston igrao bez dva centra, Kevina Garneta i Rašida Valasa.

 

Juta je uspela da nanese prvi poraz Klivlendu još od 2007. godine i to trojkom rukija Sundijate Gejnsa uz zvuk sirene.

 

Iako se nije previše radovao, veče je obeležio bek Klivlenda Lebron Džejms koji je protiv Jute zabeležio 36 poena, uz devet skokova, šest asistencija i pet ukradenih lopti, dok su Parker i Vest dodali po 11 koševa. Na drugoj strani Karlos Buzer je ubacio 19 koševa uz 13 skokova i čak 6 asistencija, Memet Okur je dodao 13 poena i 8 skokova, a isto poena kao turski internacionalac ubacio je i Prajs.

 

 

Rezultati:

Boston – Čikago 83:96

Juta – Klivlend 97:96. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here