Čikago prekinuo niz, Džordan “zakucao” Majami

0

Tadž Gibson iz Čikaga nije imao rešenje za Demarkusa Kazinsa iz Sakramenta
 

Ekipa iz Los Anđelesa je prvu četvrtinu dobila sa 39:15, a domaći posle toga nikako nisu uspeli da uhvate priključak. Kris Boš je sa 28 poena i sedam skokova bio najefikasniji u ekipi Majamija, koja je pretrpela treći uzastopni poraz na svom terenu, prvi put od marta 2011. godine. "Ruki" Šabaz Nejpijer dodao je 17 poena, a Luol Deng i Mario Čalmers po 13. U ekipi Majamija nije bilo Dvejna Vejda, koji je propustio četvrtu uzastopnu utakmicu zbog povrede tetive.

 

 

Košarkaši Sakramenta pobedili su Čikago sa 103:88 i prekinuli njegov niz od šest pobeda na gostujućim terenima. Demarkus Kazins bio je najefikasniji u ekipi Kingsa sa 22 poena i 14 skokova, Rudi Gej dodao je 20 poena i sedam skokova, a Daren Kolison 17 poena i 12 asistencija.

 

U ekipi Čikaga, koji je pokušao da ostvari sedmu uzastopnu pobedu u prvih sedam gostovanja u sezoni, Džimi Batler bio je najefikasniji sa 23 poena. Taj Gibson, Majk Danlivi i Eron Gibson postigli su po 12 poena, a Žoakim Noa dodao je 10 poena i 11 skokova. Čikago je u drugoj uzastopnoj utakmici igrao bez povređenih Derika
Rouza i Paua Gasola.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here