Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sve građane da 26. maja, kako je rekao, dana uoči velikih i važnih odluka za Srbiju, dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji.

Aleksandar Vučić je, u obraćanju rekao da će skup biti održan ispred Narodne skupštine ili na Trgu republike u Beogradu 26. maja u popodnevnim satima.

– Poštovani građani Srbije, tuga, žalost i bol u Srbiji ne prolaze. Tuga za izgubljenom decom, žal za izgubljenim ljudima, divnim ljudima koji nikakvu krivicu nisu imali. Mi smo posle teškog udarca morali da pokrenemo akciju i samo danas prikupili smo gotovo 3.000 komada naoružanja i pokazali da ćemo biti u stanju da se borimo za mir, da sačuvamo ljudske živote i da promenimo mnogo toga. Pozivamo sve ljude koji žele dobro Srbiji, koji žele da sačuvamo Srbiju, da je odbranimo od onih koji bi da je uruše i da je unište po svaku cenu i da pokažemo na miran, dostojanstven, ponosan i demokratski način da Srbiju niko ne može da oduzme njenim građanima. Živela Srbija, videćemo se 26. maja na platou ispred Narodne skupštine – kazao je u video-poruci građanima predsednik Vučić…

Opširnije čitajte u sutrašnjem izdanju “Vesti”.