Youtube
Vljora Čitaku

Potpredsednica Demokratske partije Kosova Vljora Čitaku pozvala je da se ne izazivaju strah i panika jer, kako navodi, rata na Kosovu neće biti.

Čitaku je na Fejsbuku poručila da je NATO garant “suvereniteta Kosova” i da je Srbija svesna šta nosi otvoreni sukob sa NATO.

“A tu je i dokaz. Na Kosovu je bio rat pre 23 godine. Neki od nas su bili odrasli i tada su imali priliku da se bore. U međuvremenu, Srbija danas uglavnom preferira status kvo, a priča o nalepnicama i barikadama. Konvencionalno ratovanje je završeno. Sada su bitke drugačije prirode”, navela je Čitaku svega nekoliko sati nakon što je objavljeno da je kosovski premijer Aljbin Kurti za italijanski list “La Republika” rekao da postoji opasnost od novog sukoba između Kosova i Srbije.

2 COMMENTS

  1. NATO je bio tu kada ste sve crkve
    Zapalili i proterali Srbe kakav je to
    garant NATO svi ste vi jedno a Srbija
    i Rusija drugo nekom da okupiras
    svetinju silom ne može se završiti
    bez rata jedino ako vi siptari napustite
    Kosmet onda nece biti rata !

  2. NATO CE Samo posmatrati, nece vise ratovati U korist albanaca, zato je pametnije da se dogovore ljudski sa srbijom kako ne bi ostali bez stanovnika, iz siromastva beze svi, a nema vise Tita da vam krsti svako deveto dete, ustasa je odavno otisao djavolu, a albanski narod se sve vise iseljava i sve manje radja

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here