Coolpix S1000pj slika i projektuje na zid

0

Veoma je lak za korišćenje i potrebno je samo da dodirnete dugme da biste projektovali svoj omiljeni sadržaj na ravnoj površini: bez obzira da li je to zid za prezentacije ili plafon za priče za laku noć.

 

Ugrađeni projektor omogućava da projektujete svoje omiljene fotografije ili filmske sekvence na bilo kojoj ravnoj površini samo jednim pritiskom na dugme. Nudi do 10 lumena, slike VGA kvaliteta veličine od 5 do 40 inča (13 do 100 cm). Fotoaparat sadrži daljinski upravljač i postolje za projektovanje.

 

Tu je i funkcija protiv zamućenja 5x automatski koja sprečava dobijanje zamućenih slika na pet načina. Hibridni VR (pomeranje objektiva i elektronsko smanjenje vibracija) smanjuje efekat drmanja fotoaparata i može se istovremeno podesiti za dodatnu zaštitu. Visokom ISO osetljivošću (do 6400*) na svetlost se smanjuje rizik od nastanka zamućenih slika kada se snimaju objekti koji se brzo kreću ili kada se fotografiše pri slabom osvetljenju.

 

Aparat poseduje veliki LCD ekran od 2,7 inča sa širokim uglom prikaza, funkcijom povećavanja osvetljaja i zaštitnim slojem za sprečavanje odsjaja, koji služi za poboljšavanje vidljivosti na jakom suncu. Rezolucija od 12,1 megapiksela omogućava vam snimanje izuzetno detaljnih slika, kreativno izrezivanje i pravljenje uvećanja u formatu postera od čije oštrine zastaje dah.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here