EPA/Boris Pejovic

Glavni odbor crnogorske Demokratske narodne partije dao je podršku šefici crnogorske delegacije u PSSE Maji Vukićević da glasa protiv prijema Kosova u Savet Evrope.

“Na sednici je iskazana puna podrška potpredsednici Maji Vukićević, šefici crnogorske delegacije u PSSE da glasa protiv prijema Kosova u Parlamentarnu Skupštinu Saveta Evrope. GO je informisan i o partijskim aktivnostima na obilježavanju 25 godina NATO agresije na SRJ”, navodi se u saopštenju, prenosi CDM.

Krajem prošle nedelje šefica stalne delegacije Skupštine Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PSSE) Biljana Pantić-Pilja rekla je za Tanjug da je izvestilac za prijem Kosova u SE Dora Bakojani preporučila da Kosovo postane članica te političke organizacije, i da će o tom predlogu Politički komitet odlučivati 25. marta na vanrednom sastanku.

3 COMMENTS

  1. ja da budem iskren ja njima vise nista ne verujem jer crna gora je postala albanija i da mrzi sve sto je srpsko i ako su i oni srbi i praoslavci ali staces kad se prodaju sa saku dolara

  2. O ta posla nema nista
    Nece biti prvi i zadnji put da nas izdaju
    Vrlo pokvareni i vrlo promisljeni odnosno prodani politicari
    Ajde i to cudo da vidimo da nas braca zastite

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here