‘Crno-beli’ u istom terminu

0

Košarkaši dočekuju francuski Orlean u hali Pionir (RTS, 20:45h) u okviru Evrolige, dok fudbaleri na stadionu u Humskoj od 21 sat igraju protiv Briža u 4. kolu Liga Evrope (TVB92). Veliki problem za navijače „Partizana“ da li se uputiti u Pionir ili u Humsku?

 

"Žao nam je što u isto vreme igraju fudbaleri Partizana. Nismo mogli da pomeramo termin. Nadam se da će i na stadionu i u Pioniru biti dovoljno ljudi da se napravi dobra atmosfera", istakao je poslovni direktor košarkaške sekcije „crno-belih“ Mlađan Šilobad.

 

Inače, Partizan će danas zvanično prekinuti saradnju sa crnogorskim centrom Žarkom Rakočevićem. On proteklih dana nije trenirao sa crno-belima i samo je bilo pitanje trenutka, kad će se to i ozvaničiti.

 

"Postigli smo dogovor sa Rakočevićem i njegovim menadžerom i u sredu ćemo sporazumno raskinuti ugovor.

Žarko ima odrešene ruke da bira klub, bez obeštećenja. I pored nagađanja javnosti za sada ne razmišljamo o novom igraču na poziciji beka šutera", rekaoje sportski direktor crno-belih Dragan Todorić.
 

 

 

Karte za meč Partizan – Orlean puštene su u prodaju u sredu od 10 časova na južnoj tribini Partizanovog stadiona u Humskoj 1.
Pušteno je 1.000 karata za tribine (500 dinara) i 100 karata za parter, 1.000 din.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here