Dosta pažnje je izazvao snimak koji se pojavio na internetu gde se čuje kako jedan navijač Crvene zvezde vređa Zlatana Ibrahimovića.

Povodom toga šampion Srbije je izdao saopštenje u kojem se izvinjava švedskom asu i napominju da će pronaći onoga ko je krivac.

– Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Kao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda. Crvena zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koji je doživeo u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvek bio dobar domaćin i to je poznato u celoj Evropi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati, navodi se u saopštenju.

1 COMMENT

  1. Licno ne znam sta je “taj majmun” rekao o Ibrahimovicu ali znam da je Ibrahimovic previse izkompleksiran svojim futbalskim uspehom i pored licnog hvalisanja da LA Galaksi nikad nije imao igraca kao sto je on, i da ce ponovo biti sampioni zbog njega, sustinski kao igrac u Los Andjelesu nista nije ucinio. Pored toga mrzi Srbe. On je jednostavno los covek.

  2. Takvi kao, ti. Sire Fasizam I, mrznju prema Narodu.
    Citava Svedska se klanja coveku za uspeh u fudbalu. A vi se ponosite pogrdnim Reci a Koje sure mrznju fasisam I zlo
    Svaka cast Ibri Koji se ljjdski Poneo I nije se odazvao, na psovke jedne obicne budale I gmizavca Koji mu iza ledza psuje Mater.
    Bezobrazluk, do DNA Nema sta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here