Foto: Dragana Stjepanović
Vlado Šćepanović

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da su crno-beli pobedili protivnika koji je u ovom trenutno možda i bolji od crno-belih.

Partizan je posle velike borbe savladao Cedevitu Olimpiju 86:77.

– Čestitao bih igračima na pokazanom karakteru u jednom teškom vremenu kada ne ide sve kako treba. Pokazali su da kada svi daju ono što treba da bi se napravio tim, tim na kraju pobedi. Hiljadu puta sam rekao da ovaj tim može da pobedjuje samo kao tim i to su pokazali večeras velikim srcem i kvalitetom. Bez dva mnogo bitna igrača, svi su odgovorili na pravi način, bez sujete, dali su su sve što su mogli za tim i pobedili jednog protivnika koji je možda u ovom momentu bolji od nas. Ali, ne pobedjuje uvek bolji – rekao je trener Partizana.

On je rekao da će biti potrebno vreme za ekipu Partizana.

– Da doživljavam ovaj posao kao smrtnu kaznu ne bih ga ni radio. Ja sam u ovom poslu ceo život, znam šta su pobede, šta su porazi, znam da se nosim sa tim i taj mentalitet pokušavam da prenesem na igrače. Nećemo ovo da shvatamo kao pitanje života ili smrti… Svi smo mi pobednici i hoćemo da pobedimo, ali ne može uvek – rekao je Šćepanović i dodao:

– Treba vremena, ne samo za Partizan, već i za druge ekipe… Nije baš jednostavno da se penje forma u ovim uslovima, kad nema publike nije lako držati ritam.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here