Dačić: Ne mogu da verujem da će Crnogorci da zauzimaju crkve kao komunisti 1945.

Vestionline, Tanjug
4
Tanjug
Ivica Dačić

Niko ko je udarao na crkve nije prošao dobro, kaže ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić komentarišući nameru vlade Crne Gore da donošenjem zakona o slobodi veroispovesti prisvoji imovinu Srpske pravoslavne crkve.

– Ovo je posledica toga što Crna Gora, u želji da pokaže crnogorsku državnost, negira srpstvo – rekao je Dačić za “Kurir”.

On je podsetio da se predsednik Aleksandar Vučić na veoma pristojan način obratio sa željom da se izbegnu mogući problemi u našim odnosima.

– Ne mogu da verujem da će neko poslati policiju da zauzme Ostrog. Ne mogu da verujem da će neki policajac da se ponaša kao komunisti 1945. i da osvaja crkvu – kazao je Dačić.

4 COMMENTS

  1. Све је могуће са Милогорцима. Изгледа да Ђукановић није једини који је тамо вакцинисан против здравог разума. Хвала Богу изгледа да су понеки српски политичари побегли са вакцинације.

  2. Ma pusti to sta crnogorci rade. Sta cete vi da preduzmete po tom pitanju? Dokle ce da dopustate da se krade nasa imovina, da se brise nasa historija, nas jezik? Dokle vise gospodine Dacicu Srbi treba da trpe ovaj teror? Zasto se ponasate kao malo dete kome neko non stop lupa packe a vi samo cutite”!? Zarad Evrope?

  3. samo se vi čudite i nemojte verovati.Ode nam srpskasrkva u montenegriji,a što je još gore Srbiju okupira montenegrijska mafija.Pogledajte samo ko je na čelu DS u Srbiji_Lutovac nahoče Djilasa čiji kum rastura srpsku crkvu u montenegriji a Dilas opozicijom kojoj je bos rastura Srbiju.A mi se samo čudimo i iznenadjujemo.A zaboravih i muju Jeremića.E moji ludi Srbi!

  4. A u istoj komunistickoj skoli su isli Milo i Ivo. Ako hoce Ivo da spreci to onda bio bi aktivan a ne da samo govori o problemima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here