Foto: SPS
Ivica Dačić sa predstavnicima SL

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić sastao se sa kandidatima za narodne poslanike u privremenim kosovskim institucijama sa kojima je razgovarao o predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima zakazanim za 14. februar na Kosovu i Metohiji.

Na sastanku je istaknuto, da će učešćem na ovim izborima Srpska lista potvrditi odlučnost srpskog naroda sa Kosmeta da zajedno sa državnim vrhom Republike Srbije nastavi borbu za opstanak i ostanak na prostoru južne srpske pokrajine.

“Ponovna pobeda predstavnika Srpske liste potvrdiće našu već jasnu poruku takozvanim prištinskim vlastima da ne mogu da zaplaše srpski narod na KiM u borbi za svoja vekovna ognjišta. Srpski narod na hrabar, dostojanstven i demokratski način dokazuje ispravnost svih odluka koje su donesene u cilju zaštite srpskih intersa na Kosmetu, a za koje se i ja borim i za koje sam se borio dok sam bio na mestu ministra spoljnih poslova Republike Srbije. Rezultati predsednika Srbije Aleksandra Vučića i zalaganje Vlade Republike Srbije je najbolji demanti za sve one koji su takve odluke osporavali i negirali”, rekao je ovom prilikom Ivica Dačić.

Ivica Dačić, predsednik Socijalističke partije Srbije je istakao da socijalisti sa Kosova i Metohije nastupaju sa Srpskom listom kako bi udruženim snagama bili jači u očuvanju nacionalnih interesa, u ostvarenju mira i sigurnosti i boljeg života naših građana na KiM.
Služba za informisanje GO SPS

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here