Daje golove, ljubi sudije i brine za “orlove”

0

"Svako reprezentativno druženje je korisno za nas, da afirmišemo pozitivnu atmosferu u ekipi. Čekaju nas dva različita protivnika, što je jako dobro. Na Svetskom prvenstvu će igrati mnogo reprezentacija sa različitim stilovima i zato moramo iz svake utakmice da izvučemo novo iskustvo", rekao je Jovanović novinarima u Kovilovu.

 

Srbija 14. novembra igra protiv Severne Irske u Belfastu, a četiri dana kasnije protiv Južne Koreje u Londonu.

 

Inače, ovih dana belgijska štampa dosta pažnje posvećuje potezu fudbalera Standarda koji je za vikend iznenadio sve prisutne na stadionu u Liježu, kada je minut pre kraja utakmice s Brižom (3:1), napuštajući teren poljubio u obraz sudiju Franka de Blekera. Nesvakidašnji potez dvostrukog strelca na derbi meču mnogim Belgijancima se učinio simpatičnim, a sam arbitar je priznao da je ostao zaprepašćen.

 

"Šta je loše u tome što sam poljubio sudiju? Posle utakmice sa Olimpijakosom jedan veliki Ziko je došao i poljubio me u obraz. I ja sam to isto učinio ljubeći velikog De Blekera. Bila je to spontana reakcija, nadam se da mi je oprostio", rekao je Lane, a piše "Kurir".

 

Iz ugla poznatog belgijskog sudije, poljubac srpskog reprezentativca bio je u najmanju ruku suvišan.

 

"Nikada nisam dobio više od ispružene ruke igrača. Da li sam ja ljubio njih? Molim vas, kakva su to pitanja. Išao sam za Jovanovićem kako bih mu ukazao na to da ne potroši mnogo vremena tokom izmene i da reguliše kapitensku traku. On mi je dao ruku, a zatim me i poljubio, što je običaj u Valoniji. Bio sam veoma iznenađen",  rekao je De Bleker.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here