Instagram/darabubamara_official
Dara Bubamara

Dara Bubamara tukla se s muškarcem na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Incident se dogodio u sredu u 13.30, pre ukrcavanja na let za Tivat.

– Dok smo čekali u redu da se ukrcamo u avion, jedan muškarac je počeo da viče na Daru: “Sledeći put pazi kako voziš da ti ne bih je*ao mrtvu majku!” Očigledno su se njih dvoje sreli i pre aerodroma, izgleda da je Dara “isekla” tog lika u saobraćaju, pa je on poludeo kad ju je opet sreo – priča jedan od očevidaca.

Pevačicu je ta psovka isterala iz takta, zaletela se i počela da udara muškarca, koji je od nje viši skoro pola metra!

– Udarala ga je pesnicama, torbom, grebala ga… On je prekrio lice rukama i nije joj uzvraćao – priča očevidac i dodaje da su ostali putnici skočili da ih razdvoje.

– Ubrzo je stigla policija, a Dara se ni tad nije smirila. Rekla je da će ga unakaziti ako ga ponovo sretne jer joj je psovao mrtvu majku. Uprkos tuči, ona se ukrcala u avion, a tog muškarca nismo videli.

Pozvali smo popularnu pevačicu, koja je potvrdila naša saznanja.

– Tačno je da je došlo do incidenta! Malo brže sam vozila da bih stigla na let, jer sam imala zakazan nastup u Crnoj Gori. Taj čovek me je izvređao bez razloga! Slaba sam na roditelje, koji više nisu među živima, i uvek ću skočiti na bilo koga ko mi dira moje najmilije – rekla je Dara.

2 COMMENTS

  1. Gde su sada ovi sto brane zene? Ako te uvredio TUZI GA za uvredu, ali ti si njega FIZICKI napala?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here